PIZZA BEPPE AMSTERDAM MIDDENWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 347 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Amsterdam Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 21:13 2 pizza, s besteld, zeer, zeer slecht. Een belediging om dat een pizza te noemen slappe vaatdoek.
8 feb 2024 om 20:13 HIER NIET BESTELLEN! Duurde bijna 3 uur (!) voordat de pizza’s er waren. Als je te druk bent zet dan een stop op bestellingen… Belachelijk dit. Bezorgtijd veranderde steeds op de tracker, super frustrerend. Zijn te laat gekomen voor concert hierdoor.
29 jan 2024 om 20:09 Heel erg lekker, ik waande me even in Napels
14 jan 2024 om 10:24 The food came in time and the delivery person was friendly and gave great service. The food was not really hot (it was cold out) but it was also partially burnt in several places and was tasteless. Not happy
3 jan 2024 om 9:02 Sloppy botom and cheap products
11 dec 2023 om 13:10 Pizza was heerlijk personeel van Pizza Beppe ook erg vriendelijk en behulpzaam. Wel jammer dat thuisbezorgd zonder enige uitleg na een uur de bezorgtijd met een uur verlengd! En als je dan via de mail om uitleg vraagt krijg je geen antwoord!
13 aug 2023 om 1:05 I wish I had read the other reviews…
9 aug 2023 om 21:03 The focaccia was a bit small but everything was delicious and on time.
4 aug 2023 om 22:57 Ik heb nog nooit 1 uur 55 minuten gewacht op 1 pizza en 1 drankje. Nooit meer dus. Bij aankomst bleek de pizza pok nog eens koud te zijn. Kleine kanttekening: afstand van restaurant naar bezorgadres is 7 min. Nooit maar dan ook nooit meer dus!!!!!!
30 jul 2023 om 21:15 aankondiging bezorging wisselde van 31 minuten naar 39 van 9 naar 16 minuten enz., na ruim 65 min. werden de pizza's bezorgd: aangebrand, toppings door de zeer dunne slappe bodem heen, de salami pizza had niet-bestelde ham, slechts 2 plakjes salami
17 jul 2023 om 9:19 Op vrijdagavond niet bestellen bij Pizza Beppe. Bezorgtijd bijna 2uur. 20 euro voor een pizza Burrata waar geen Burrata opzat. Pizza was niet goed doorbakken. Telefonisch niet te bereiken. Slechte ervaring.
17 jun 2023 om 21:25 nog nooit zo'n vieze pizza gegegten, slap en niet knapperig, onderkant is verbrand op verschillende plekken dus blijft een bittere smaak na, het vet druipt er vanaf, brrr. Een stukje opgegeten de rest ging linea recta de prullenbak in.