PIZZA BEPPE AMSTERDAM MIDDENWEG

PIZZA BEPPE AMSTERDAM MIDDENWEG Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 147 beoordelingen
28 mrt 2020 om 15:07 Dramatische ervaring. Bijna twee uur gewacht terwijl de pizzeria op ongeveer 500 meter afstand bleek te zijn. Telefoon bleek op antwoordapparaat te staan. De pizza's kwamen en waren niet afgebakken en ronduit dramatisch. Bezorger haalde zijn schouders op
27 mrt 2020 om 20:31 Een van de pizza's was erg zwart. Verder wel lekker, maar helaas al niet zo warm meer. Toen op de app stond '0 minuten' duurde het nog een kwartier voordat de bezorger er was.
25 mrt 2020 om 20:45 Cold pizza
23 mrt 2020 om 22:56 Duurde heel lang, wij wonen 5 min ervandaan En de pizza al koud
14 mrt 2020 om 22:07 Was koud en leek niet vers. Viel heel erg tegen, je kan beter op locatie eten.
13 mrt 2020 om 20:52 1 uur driekwartier gewacht!!
6 mrt 2020 om 21:23 Pizza was koud. Moest al superlang wachten en heb hem toen thuis eerst nog in de oven moeten doen voordat ik de pizza kon eten
4 mrt 2020 om 22:58 Als je opzoek bent naar een traditionele Italiaanse pizza is dit een aanrader! Zoals altijd erg lekker!
4 mrt 2020 om 20:21 De smaak van de pizza’s was voortreffelijk, maar door de lange bezorgtijd waren ze afgekoeld en moesten we ze in de oven opwarmen. De tiramisu was prima .
28 feb 2020 om 9:00 Heel gierige portie tiramisu en de pizza was ook best droog..
16 feb 2020 om 21:15 Pizza Salami: arrived a Margherita Pizza 4 Stagioni: Random ingredients on top not as show in the menu
16 feb 2020 om 21:02 Pizza was niet zoals ik hem vaker in het restaurant eet. De truffelroom was over de hele pizza gegooid en lekte zelfs uit de doos en de rucola miste terwijl de prijs kwaliteit dan niet correct is voor €17...