PIZZA BEPPE AMSTERDAM MIDDENWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 339 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Amsterdam Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2023 om 1:05 I wish I had read the other reviews…
9 aug 2023 om 21:03 The focaccia was a bit small but everything was delicious and on time.
4 aug 2023 om 22:57 Ik heb nog nooit 1 uur 55 minuten gewacht op 1 pizza en 1 drankje. Nooit meer dus. Bij aankomst bleek de pizza pok nog eens koud te zijn. Kleine kanttekening: afstand van restaurant naar bezorgadres is 7 min. Nooit maar dan ook nooit meer dus!!!!!!
30 jul 2023 om 21:15 aankondiging bezorging wisselde van 31 minuten naar 39 van 9 naar 16 minuten enz., na ruim 65 min. werden de pizza's bezorgd: aangebrand, toppings door de zeer dunne slappe bodem heen, de salami pizza had niet-bestelde ham, slechts 2 plakjes salami
17 jul 2023 om 9:19 Op vrijdagavond niet bestellen bij Pizza Beppe. Bezorgtijd bijna 2uur. 20 euro voor een pizza Burrata waar geen Burrata opzat. Pizza was niet goed doorbakken. Telefonisch niet te bereiken. Slechte ervaring.
17 jun 2023 om 21:25 nog nooit zo'n vieze pizza gegegten, slap en niet knapperig, onderkant is verbrand op verschillende plekken dus blijft een bittere smaak na, het vet druipt er vanaf, brrr. Een stukje opgegeten de rest ging linea recta de prullenbak in.
12 jun 2023 om 21:48 It was completely burnt. I couldn't eat it .
10 jun 2023 om 16:04 I ordered a Margherita with Coppa, I did not get the coppa
6 jun 2023 om 21:00 Weird that you can’t choose more than 90 min delivery time, as ours took 110 minutes. When we finally got our order, the topics had been slid off to the side. So we had to try and enjoy a cold piece of dough. Not used to this from pizza beppe.
5 jun 2023 om 22:07 Slordige pizza, karig een paar tomaatjes op gegooid. Deeg niet helemaal gaar, tanden juist meer verbrand.
5 jun 2023 om 0:22 Weinig kaas. Droge grote korst, aangebrand op delen. Snel en slordig gemaakte pizza. Lang wachten.
4 jun 2023 om 22:46 Lekkere bodem snelle service, echte pizza!