PIZZA BEPPE AMSTERDAM MIDDENWEG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 357 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Amsterdam Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2024 om 22:03 De lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten !
13 jun 2024 om 20:51 De pizza's kwamen iets later dan afgesproken, maar waren warm en lekker. De bodem mag iets steviger, deze was nu een beetje slap, vandaar 4 punten.
3 jun 2024 om 15:35 Beppe was in het verleden écht lekker, maar dit was meer dan teleurstellend. Op de pizza met groenten zaten gegrilde groente uit een pot en de rucola was oud. En dan waren de pizza’s ook niet meer warm. Al met al echt een teleurstellende er ervaring
24 mei 2024 om 20:46 Bezorgtijd bleef maar op lopen en duurde uiteindelijk 1,5 uur. Toen het eenmaal aankwam mistte er een deel van de bestelling.
18 mei 2024 om 13:21 We ordered 3 pizzas with delivery and were deeply disappointed with the order - the dough was gum-like and the toppings weren't tasty like we used to got from that same Beppe, both offline and online. We ate only a half and the rest went into trash.
2 mei 2024 om 9:13 Pick Up order, super quick
10 apr 2024 om 10:12 17 pizza’s tegelijk besteld. smaakten heerlijk, waren er snel en warm!! bedankt
27 mrt 2024 om 11:40 The pizza was on time but cool on arrival. The toppings were also a bit sparse
17 feb 2024 om 21:13 2 pizza, s besteld, zeer, zeer slecht. Een belediging om dat een pizza te noemen slappe vaatdoek.
8 feb 2024 om 20:13 HIER NIET BESTELLEN! Duurde bijna 3 uur (!) voordat de pizza’s er waren. Als je te druk bent zet dan een stop op bestellingen… Belachelijk dit. Bezorgtijd veranderde steeds op de tracker, super frustrerend. Zijn te laat gekomen voor concert hierdoor.
29 jan 2024 om 20:09 Heel erg lekker, ik waande me even in Napels
14 jan 2024 om 10:24 The food came in time and the delivery person was friendly and gave great service. The food was not really hot (it was cold out) but it was also partially burnt in several places and was tasteless. Not happy