PIZZA BEPPE AMSTERDAM MIDDENWEG

Recentebeoordeling


3 sterren uit 298 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Beppe Amsterdam Middenweg. Meer weten? Ontdek meer

28 jan 2023 om 11:36 The pizza was delicious! It took a while to be delivered but it's to be expected considering it was a Friday night
20 dec 2022 om 21:27 Pizza lauw, de bodem niet meer zo lekker. Topping er half af, Smaak wel prima maar moest zeker meer 30 min wachten
19 dec 2022 om 20:19 De pizza’s werden op tijd bezorgd, maar ze lagen dubbelgevouwen in de doos. Duidelijk verschoven tijdens vervoer. Dit heeft automatisch impact op het product. Ze waren een soort gehusselde soep geworden.
13 dec 2022 om 7:45 De bezorging was prima. De pizza was nat, slap en had weinig smaak.
10 dec 2022 om 23:14 After 2,5 hours waiting the order has been cancelled. This was my first and last time with beppe
3 dec 2022 om 19:09 Lekker vers en rap bezorgd
1 dec 2022 om 21:18 Een van onze pizza’s had niet de bestelde gorgonzola
17 nov 2022 om 20:31 Pizza koud en kwartier te laat dan gevraagde tijd
10 nov 2022 om 23:42 Wat koud
8 nov 2022 om 12:49 Pizza's are generally good, but after ordering a couple of times I am now fed-up with them. At least half the time order came way late and in poor condition. Last time the pizza was cold, while it costs only 4 minutes to get to my place from Beppe.
5 nov 2022 om 0:38 Lekkere pizza!
27 okt 2022 om 14:07 Worst pizza i had in my life